Ga naar hoofdinhoud

NOA Vloerendag

vloerendag
Foto: Nils van Houts

*** Update ***

Vanwege het coronavirus is de NOA Vloerendag verschoven naar donderdag 24 september 2020 in het NOA Afbouwcentrum te Veenendaal.

Rob van Boxtel, verenigingsmanager bij NOA en drijvende kracht achter de Vloerendag is vooral opgelucht dat er een beslissing is genomen: “Ik ben ben blij dat de onzekerheid nu uit de lucht is. Van praktisch alle exposanten en leveranciers begrijp ik dat ze er op 24 september gewoon bij zijn, dus het zal ook dan een prachtige dag worden. Op dit moment gaan veiligheid en gezondheid voor alles en daar heb ik begrip voor.”

De Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA) organiseert op 2 april de 15e editie van de NOA Vloerendag. Met meer dan 40 exposanten, een buitenterrein met de grootste collectie mobiele menginstallaties van de Benelux en een keur aan deskundige sprekers belooft het een buitengewoon kennisintensieve dag te worden.

De NOA Vloerendag staat al jarenlang bekend om de hoge mate van vakinhoudelijkheid en tegelijkertijd om zijn sfeervolle en informele setting. Niet alleen presenteren leveranciers de nieuwste innovaties op het gebied van toeslagmiddelen, schuurmachines, mobiele menginstallaties, gereedschap, software, coatings, egalisatiemiddelen, dekvloermortels en andere grondstoffen. Tijdens de dag is er volop de mogelijkheid tot verdieping van vakkennis, netwerken en het zien en voelen van nieuwe producten tijdens demonstraties. Bezoekers krijgen gedurende de dag een goed overzicht van de meest recente ontwikkelingen en trends waaronder arbeidsvriendelijke werkmethodes, applicatietechnieken en andere noviteiten.

Spectaculair buitenterrein

Naast een goed gevulde beursvloer in NOA’s eigen Afbouwcentrum in Veenendaal en het spectaculaire buitenterrein waar een tiental uit de kluiten gewassen vrachtwagencombinaties acte de présence zal geven, is er een uitgebreid kennisprogramma met tal van lezingen waarin de toekomst van de vloerenbranche centraal staat.

Cobouw Café

Aan het einde van de middag vindt er een speciale live-editie van het befaamde Cobouw Café plaats waarin presentatoren Thomas van Belzen en Joost Zwaga een aantal vloerondernemers aan de tand zal voelen over uitdagingen waar de sector mee te maken gaat krijgen. Een aantal bouwdeskundigen zal daarna inzoomen op de bouw in het algemeen en bijvoorbeeld circulair bouwen en de energietransitie in het bijzonder. En wat gaat de Wet Kwaliteitsborging voor het Bouwen voor vloeren- en terrazzobedrijven betekenen?

Ofwel, NOA Vloerendag is hét netwerkevenement voor alle ondernemers van monoliet-, kunststof-, terrazzo-, gietdek-, cementdek- en voor/nabehandeling vloerenbedrijven. Het is dé ontmoetingsplek van fabrikanten, toeleveranciers en kennisinstituten en dé plek om de nieuwste trends en ontwikkelingen te zien.

Uitgebreide informatie vindt u op www.vloerendag.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *