Ga naar hoofdinhoud

Nominaties bekend van Bouwfoutenwedstrijd!


Met het bekendmaken van de nominatie gaat vanaf vandaag de Bouwfoutverkiezing weer van start. Voor deze wedstrijd kan een bouwtechnische miskleun die geschikt is voor onze rubriek ‘Bouwfouten’ ingezonden worden. Vanaf nu kan er gestemd worden.

De winnaar wordt zo gekozen door de gebruikers van Bouwwereld.nl en wint de nieuwste iPod Nano. Nog zo’n muziekspeler wordt verloot onder de stemmers op de winnende bouwfout.

Stemmen doet u hier!

Tijdens een eindcontrole van een woning blijkt dat er geen afscheiding is bedacht voor de opening tussen het raam en het bordes.
Tijdens werkvoorbereidingen is dit waarschijnlijk over het hoofd gezien.
Op een open dag van een pluimveebedrijf werd bij een nieuwgebouwde werktuigenberging wel erg veel vogelschroot aangetroffen.
Bij deze huizen is de overgang tussen de dakpannen wel heel erg groot. Er zijn twee kleuren gebruikt, en de fout van de halve dakpannen is wel heel duidelijk.
Op last van de brandweer is een galerijdeur van draairichting veranderd.
1

Gevonden artikelen: 1 – 5 van 5

Wedstrijd
Deelnemers maken een foto en sturen deze met een korte toelichting naar de redactie van Bouwwereld.nl. Inzendingen maken daarmee kans op de nieuwste iPod Nano.

De redactie maakt een keus uit de ingezonden fouten en nomineert vijf situaties. De winnaar wordt gekozen door de gebruikers van Bouwwereld.nl en maakt kans op die iPod. Nog zo’n muziekspeler wordt verloot onder de stemmers op de winnende bouwfout. De vorige keer won ‘Parkeren over drempel‘, een foto van een te hoge drempel in een garage.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.