Ga naar hoofdinhoud

Onderzoek naar duurzaam materiaalgebruik

SBRCURnet roept aannemers op mee te doen aan een online onderzoek naar duurzaam materiaalgebruik.

Hoe ver bent u met duurzaam materiaalgebruik? Welke duurzame materiaalconcepten kent u? Welke eigenschappen zijn doorslaggevend bij de keuze van een materiaal voor uw bouwproject en wie beslist uiteindelijk welk materiaal u toepast? Met de antwoorden op dit soort vragen beoogt SBRCURnet via een online onderzoek inzicht te krijgen in de stand van zaken rondom duurzaam materiaalgebruik. Hoever is de bouwsector, en hoever zijn aannemers hiermee? En aan welke informatie heeft de sector, en heeft u als aannemer de komende tijd specifiek behoefte?

“Afhankelijk van de uitkomsten gaan we bekijken hoe we de bouw het beste verder kunnen helpen”, verduidelijkt SBRCURnet-projectmanager Natalie Prinsen. “Hoe meer deelnemers aan het onderzoek, hoe beter SBRCURnet in staat is om tegemoet te komen aan de behoeften van bouwprofessionals die willen verduurzamen. Daarom hopen we op een ruime respons.”

Meedoen?

Meedoen aan dit onderzoek kan direct: klik hier. Onder de deelnemers aan het onderzoek verloot SBRCURnet drie publicaties ter waarde van maximaal 150 euro. Alle antwoorden worden vertrouwelijk behandeld en alleen gebruikt voor marktonderzoeksdoeleinden.

(Foto: ORGA bouw, biobased tandartsenpraktijk)

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

2 reacties op “Onderzoek naar duurzaam materiaalgebruik

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.