Ga naar hoofdinhoud

Praktijkgids Milieuregelgeving geactualiseerd

De actualisering van de “Praktijkgids Milieuregelgeving in het bouwproces”, versie 2008-1, is gereed. Sinds de eerste verschijning van de Praktijkgids op 1 november 2007 zijn een aantal wetten, AMvB’s en regelingen in werking getreden. In de nieuwe versie zijn daarom veel teksten aangepast en alle hyperlinks gecontroleerd.

Hyperlinks
De gebruiker wordt met behulp van hyperlinks doorverwezen naar informatieve internetsites, handleidingen, circulaires, brochures enz. die gratis kunnen worden gedownload. Ook wordt er doorverwezen naar kamerstukken, wetgeving en jurisprudentie.

Hiermee ontsluit de gids op een geheel nieuwe en innovatieve wijze de milieuregelgeving waarmee ontwikkelaars, ontwerpers, bouwers en overheden te maken krijgen. Het op tijd én juist geïnformeerd zijn omtrent de toepasselijke milieuregelgeving kan de kans op vertragingen en daarmee kostenoverschrijdingen aanzienlijk verkleinen.

Gratis downloaden
De Praktijkgids is in opdracht van SBR en CROW geschreven door het Instituut voor Bouwrecht onder begeleiding van een begeleidingscommissie, samengesteld vanuit de praktijk (overheid, brancheorganisaties, advisering). De actualisering kan gratis worden gedownload via www.ibr.nl/milieurecht.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *