Ga naar hoofdinhoud

Reed Business lanceert nieuw evenement

“Building Your Future, the next step in your career!” Is het nieuwe evenement van Reed Business voor bedrijven, studenten en young professionals in de bouw, infra- of civiele richting. Het vernieuwende concept biedt een platform waar studenten, starters en young professionals op een verrassende manier een kijkje in de toekomst krijgen. Het evenement zal plaatsvinden op 20 november a.s. in de Cruise Terminal te Rotterdam.

Building your Future is een evenement voor studenten, starters en young professionals in de bouw, infra- of civiele richting. Dit is het platform waarin zij (gratis) kennis maken met de branche en met de volgende stap in hun carrière.

Door de krapte op de arbeidsmarkt wordt er door bedrijven flink getrokken aan studenten en young professionals in deze sector. Het is daardoor voor deze (nog vaak jonge) doelgroep moeilijk om juiste keuzes te maken. Waar moet je op letten en nog belangrijker: waar wil je over 10-15 jaar staan? Welke stappen zet je om daar te komen? Building your future speelt hier op in.

Kijkje in de toekomst
Building Your Future is anders dan de reguliere carrière events: dit event richt zich primair op het bieden van een platform waar studenten, starters en young professionals een kijkje in de toekomst krijgen. Door bijvoorbeeld te luisteren naar het persoonlijke carrière/levensverhaal van een CEO, door een meet & greet met de projectontwikkelaar van dat ene interessante project én door tijdens een excursie de bloopers en oplossingen te horen over projecten in De Kop van Zuid.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *