Ga naar hoofdinhoud

Ru Houtimport beste hardhoutleverancier

Bij verkiezing onder lezers van het vakblad voor houthandel en houtindustrie Houtwereld is De Ru Houtimport verkozen tot Beste Hardhoutleverancier Nederland 2008. Zes ondernemingen werden benoemd tot Topleverancier 2008.

Het vakblad Houtwereld heeft een nieuwe competitie in het leven geroepen: de Houtwereld TopLeverancier. Deze jaarlijkse verkiezing is opgezet om kwaliteit in de branche te belonen. De lezers van Houtwereld konden de afgelopen maanden, via enquêteformulieren in het blad en op de website, spontaan hun stem uitbrengen op wie in hun ogen de beste leveranciers van 2008 zijn.

Dit gebeurde in zes categorieën. Volgens de lezers springen de zes winnende bedrijven met kop en schouders uit boven hun concurrenten. Zij blijken hun zaakjes het beste op orde te hebben als het gaat om assortiment, kwaliteit, betrouwbaarheid, kennis, vakmanschap, service, deskundig advies/begeleiding en snelheid van levering.

Tropisch hardhout
De Ru Houtimport, met vestigingen in Ossendrecht en Almere, werd verkozen tot winnaar in de categorie Tropisch Hardhout. De stemmers op deze onderneming spraken van een snelle, juiste en nette manier van leveren, van een prima prijs-kwaliteitverhouding en van gedreven verkopers die goed advies geven.

Volgens hen doet De Ru wat er wordt afgesproken, zijn de communicatielijnen kort, denkt de firma mee over alternatieven en wordt ze als betrouwbaar en erg flexibel bestempeld. Uit handen van de hoofdredacteur en organisator van de verkiezing, mevrouw Marleen van Herwijnen, kreeg algemeen directeur Ronald de Ru de oorkonde uitgereikt op vrijdag 21 november 2008. De Ru Houtimport mag zich één jaar lang de beste hardhoutleverancier van Nederland noemen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *