Ga naar hoofdinhoud

[email protected] in de Bouw over ketensamenwerking

Succesvolle ketensamenwerking is het centrale thema tijdens de [email protected] in de Bouw & Installatie-Dag op 24 september in Doorn. De organisatoren presenteren op deze dag het ABC voor samenwerking met vertrouwen, transparantie en goede communicatie. 

Samenwerken

Een goede samenwerking vereist afstemming en inzet van alle partijen in de bouwketen. De organisatoren [email protected] in de Bouw, ETIM Nederland, GS1 Nederland en STABU trappen het programma af met het eerste aspect van succesvolle ketensamenwerking, ‘samenwerken met vertrouwen in je handelspartners’.

Transparantie en communicatie

‘Transparantie’ is het onderwerp waar Cees Brandsen, voorzitter BIR en hoofdingenieur bij Rijkswaterstaat vervolgens zijn tanden in zet. Walther Ploos van Amstel, Universitair docent Logistiek aan de VU Amsterdam, gaat in op ‘communicatie met inzet en geduld’. Aan de hand van de theorie wordt duidelijk gemaakt hoe succesvolle ketensamenwerking in de praktijk kan worden uitgewerkt.

Ervaringen

Aansluitend vertellen Henry van der Most (CEO Van der Most Bouwgroep), Stijn Lockefeer (BIM Manager BAM) en Ad Schellens (E-business Director Raab Karcher) over hun ervaringen en de uitwerking van ketensamenwerking in de praktijk.

Meer informatie en aanmelden

De dag wordt voorgezeten door Marjet Rutten. De [email protected] in de Bouw & Installatie-Dag begint om 14.00 uur en wordt om 17.30 uur afgesloten met een drankje en een hapje. Locatie is Landgoed Zoneheuvel in Doorn. Deelname is geheel gratis. De dag is met name bedoeld voor directie en management van organisaties uit de bouw- en installatiesector.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *