Ga naar hoofdinhoud

SKG-IKOB biedt opleidingen aan

Cursus SKG-IKOB

SKG-IKOB Certificatie, de Nederlandse certificatie-instelling voor de bouw- en vastgoedsector, breidt haar dienstenpakket uit met het aanbieden van opleidingen voor deze sector. SKG-IKOB speelt hiermee in op diverse opleidingsvragen vanuit de bouw- en vastgoedsector waar grote behoefte is aan branche specifieke opleidingen, zeker nu de bouw weer aantrekt.

Het opleidingsaanbod is gevarieerd. Zo zijn er cursussen op het gebied van management en ondernemen en diverse technische cursussen voor zowel midden als hoger kader als voor vakpersoneel. Naast de branche gerelateerde opleidingen biedt SKG-IKOB ook persoonlijke ontwikkelings- en maatwerktrajecten.

Kennis Centrum Gevelbouw

Om het opleidingsaanbod zo aantrekkelijk en uitgebreid mogelijk te maken voor de hele bouw- en vastgoedsector, heeft het Kennis Centrum Gevelbouw de uitvoerende taken met betrekking tot de opleidingen overgedragen aan SKG-IKOB. Het Kennis Centrum Gevelbouw is vanaf 2001 dé aangewezen partij binnen de Gevelbranche voor technische vraagstukken, advisering en cursusontwikkeling. Ook in de toekomst blijft het Kennis Centrum Gevelbouw verantwoordelijk voor de ontwikkeling en kwaliteit van opleidingen in de Gevelbranche, maar de uitvoering hiervan komt bij SKG-IKOB te liggen.

Bekijk het opleidingsaanbod op www.skgikobopleidingen.nl.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.