Ga naar hoofdinhoud

SKH Essen

skh essen

Update: De SHK in het gaat deze maand niet door vanwege het coronavirus. De beurs die van 10 tot 13 maart gepland staat in het Duitse Essen, wordt verplaatst naar 1 tot en met 4 september.

SHK ESSEN ligt midden in de grootste agglomeratie van Europa. Daarom horen ook geïnteresseerde vakbezoekers uit de buurlanden die willen investeren tot de bezoekers van de beurs. Voor hen is het zeker de moeite waard om de beurs op dinsdag 10 maart 2020 te bezoeken. Dan wordt namelijk de Benelux- en Frankrijkdag georganiseerd. Exposanten en bezoekers worden uitgenodigd tot grensoverschrijdende zakelijke gesprekken. Het hoogtepunt van het bijprogramma is het nieuwe ‘Forum Smart Home’ van de Duits-Nederlandse Handelskamer (DNHK).

SHK ESSEN is het eerste branche-evenement van het jaar en dé ontmoetingsplek voor SHK-professionals uit de ambachtelijke, de installatie-, de planning- en de adviessector. Meer dan 500 exposanten uit meer dan 15 landen tonen marktklare innovaties en nieuwe producten voor sanitair, verwarming, airconditioning en digitaal gebouwbeheer. Op de Benelux- en Frankrijkdag bieden de exposerende bedrijven de bezoekers informatie in hun eigen landstaal en staat er ook meertalig personeel klaar aan hun stands.

Nieuw: Duits-Nederlands forum over Smart Home

Voor het eerst organiseert het DNHK in samenwerking met Messe Essen het ‘Smart Home Forum’ op de SHK ESSEN. Van 10.00 tot 13.00 uur overleggen industrie-experts en ondernemers uit Duitsland en Nederland in Hal 7 over trends en kansen op het gebied van Smart Home & Building. Het forum belicht de bijzondere ontwikkelingen in Duitsland en Nederland en geeft inzicht in de daaruit voortvloeiende zakelijke kansen. De focus ligt onder andere op slimme verwarmings- en energiesystemen.

Een uitstekend bijprogramma op de SHK Essen

Of het nu gaat om digitalisering in de ambachtelijke sector of om klimaatbescherming in de praktijk – SHK ESSEN biedt informatie over onderwerpen die de industrie over de landsgrenzen heen drijven. Op expertfora worden de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van huisventilatie en drinkwaterhygiëne besproken en worden toepassingsgebieden voor waterstof in de SHK-sector getoond. In de zone ‘bedrijfsmobiliteit’ krijgen ambachtelijke bedrijven informatie en advies over wagenparkbeheer en werknemersmobiliteit. Tijdens de rondleidingen worden innovaties in de SHK-techniek en nieuwe producten voor het moderne badkamerdesign gepresenteerd.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *