Ga naar hoofdinhoud

Snelle verkoop van appartementen


Koopappartementen in vier woontorens in het Stadskwartier in Nieuwegein blijken ondanks de crisis goed verkoopbaar te zijn.

Ontwikkelaars Multi Vastgoed en ING Real Estate verkochten in twee maanden tijd 70% van de 74 appartementen.
In eerste instantie hadden de ontwikkelaars 60 appartementen op de markt gebracht, in de woontorens Barcelona, Boston en Sydney. Deze torens zijn al in aanbouw en worden naar verwachting in december 2010 opgeleverd. Vanwege het succes van de verkoop is daar woontoren Miami met 14 appartementen aan toegevoegd.

In Stadskwartier komen in totaal zes nieuwe, elegante woontorens. De 74 koopappartementen in de woontorens Barcelona, Boston, Sydney, Miami en de vrije sector huurwoningen in Montreal en Chicago liggen bovenop de winkels. Alle woontorens liggen rond een sfeervolle, parkachtige binnentuin. Deze daktuin is een cruciaal onderdeel van het plan. Het geeft de bewoners een rustpunt in het dynamische Stadskwartier.

De bouw van Stadskwartier is gestart in mei 2009. Architect Pi de Bruijn van De Architekten Cie.nl is verantwoordelijk voor het ontwerp van de woontorens en landschapsarchitect Jelle Bennema van Delta Vorm Groep voor de daktuin.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.