Ga naar hoofdinhoud

Storing in stempagina Bouwfoutwedstrijd voorbij


Bij de start van de Bouwfout-wedstrijd vorige week bleek door een kleine storing de stempagina moeilijk te bereiken. Het kan zijn dat u niet in staat was de pagina te bereiken en dat u geen stem heeft kunnen uitbrengen.

De redactie vind dat heel jammer. Wij willen graag elke gebruiker van Bouwwereld.nl de mogelijkheid geven om te stemmen en daarmee een iPod Nano of een jaarabonnement op Bouwwereld te winnen.

Indien u

  • niet op de stempagina heeft kunnen komen
  • niet uw stem uit kon brengen
  • niet de melding kreeg ‘Dank u. Hartelijk dank voor uw stem: deze hebben wij in goede orde ontvangen!’

probeer het dan nogmaals. Wij hopen op zoveel mogelijk geldige stemmen. Let op; dubbele stemmen worden ongeldig verklaard.

Stemmen
U kunt hier stemmen op uw favoriete inzending en daarmee maakt u óók kans op een iPod Nano of naar keuze een jaarabonnement op Bouwwereld twv € 267,-.

Stemmen kan tot en met 13 juni. De winnaars zullen op 17 juni bekend gemaakt worden.

Nominaties
Dit zijn de genomineerden:


Tijdens een eindcontrole van een woning blijkt dat er geen afscheiding is bedacht voor de opening tussen het raam en het bordes.

Tijdens werkvoorbereidingen is dit waarschijnlijk over het hoofd gezien.

Op een open dag van een pluimveebedrijf werd bij een nieuwgebouwde werktuigenberging wel erg veel vogelschroot aangetroffen.

Bij deze huizen is de overgang tussen de dakpannen wel heel erg groot. Er zijn twee kleuren gebruikt, en de fout van de halve dakpannen is wel heel duidelijk.

Op last van de brandweer is een galerijdeur van draairichting veranderd.

Leuk om een garage te bouwen voor je auto.

1

Gevonden artikelen: 1 – 6 van 6Bouwtechniekpanel
Uw mening telt! Samen met u wil de redactie het vaktijdschrift Bouwwereld en de gelijknamige site bouwwereld.nl optimaal afstemmen op uw informatiebehoefte.

Met het inzenden van uw stem kunt u uw interesse kenbaar maken voor het Bouwwereld Bouwtechniekpanel. De redactie zal u dan benaderen voor onderzoek over de inhoud van het vaktijdschrift en de website. Als u wilt deelnemen, vink dan het hokje onderaan het stemformulier aan.

Ga naar de stempagina om uw favoriete Bouwfout te kiezen en misschien wint u die iPod of dat jaarabonnement op Bouwwereld!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.