Ga naar hoofdinhoud

Symposium ‘Risicoleiderschap in de bouw’

risicomanagement, skoob, risicoleiderschap

Wilt u inzichten krijgen in risicogestuurd werken? En daardoor meer succes boeken bij uw huidige projecten? Bezoek dan op 14 mei 2019 het symposium ‘Risicoleiderschap in de bouw’. Het symposium duurt van 12.30 tot 17.00 uur en vindt plaats in Conferentiecentrum Drakenburg in Baarn. De organisatie is in handen van SKOOB – www.bouwprocesmanagement.org.

U kunt zich nu inschrijven via de website. Wie vóór 12 april boekt, ontvangt een korting van 15% op de entreeprijs van €115. In de prijs is ook de lunch inbegrepen. Na afloop is er aansluitend een netwerkborrel.

Voor wie?

Het symposium is bedoeld voor projectleiders, werkvoorbereiders, directeuren van middelgrote bouwbedrijven, project-, kwaliteits- en risicomanagers. Uiteraard is iedereen welkom die zich wil laten inspireren door deze thema’s.

Het symposium belicht op een unieke manier de rol van bouwprocesmanagement. Wat is de relatie van risicogestuurd werken tot de Wet Kwaliteitsborging voor het bouwen? Een politiek actueel thema dat van invloed is op de manier van werken in de bouw. U verkrijgt inzichten en inspiratie die helpen bij duurzaam succes van uw huidige projecten.

Want in een bouwproces vol onzekerheden vraagt het realiseren van succesvolle projecten om een op kennis ingerichte beheerste aanpak. Want wat kan er fout gaan? En hoe kunnen we dit vóór zijn? Het nadenken over risico’s én kansen zit de bouwprocesmanager in de genen en bepaalt uiteindelijk het succes. Een integrale aanpak vraagt om risicoleiderschap. Een voorwaarde om tot duurzaam succes te komen.

Sprekers

Tijdens deze kennismiddag wordt u geïnspireerd door risicomanagementexpert Martin van Staveren. Deze keynote spreker neemt u mee in de wereld van Risicoleiderschap. Van Staveren is eigenaar van VSRM en kerndocent aan de executive masteropleidingen Risicomanagement en Public Management, Universiteit Twente.

Daarnaast wordt het thema ‘Innoveren = risico nemen!’ behandeld door Peter Kuindersma van TNO. Vervolgens spreekt Erik Faasen van Faasen Trainingen en Coaching over ‘Risicohouding & gedrag versus persoonlijke ontwikkeling’. Tevens zullen studenten van de post-HBO Bouwprocesmanagement van SKOOB het project ‘Risicogerichte aanpak van projecten’ presenteren.

De presentatie is in handen van dagvoorzitter Hajé van Egmond van Geregeld BV en Kwartiermaker Kwaliteitsborging iBK. Hij zal ook spreken over het belang van risicogerichte aanpak in de bouw.

Zie de digitale flyer voor het complete programma.

Wat is SKOOB?

SKOOB is een afkorting voor Stichting Kennisoverdracht, Onderzoek en Ontwikkeling Bouwprocesmanagement. SKOOB is opgericht om kennisoverdracht, onderzoek en ontwikkeling op het gebied van praktisch bouwprocesmanagement te bevorderen en te ondersteunen.

De stichting is een samenwerking tussen bouwbedrijfsleven, installatiebranche en hogescholen. De preferred partners van SKOOB zijn: TBI, Nieman groep, Unica, Van Wijnen, Zehnder en Brink Climate Systems. Onze kennispartners zijn: Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, ISSO, TVVL, Windesheim, Saxion Hogeschool, Kennispoort regio Zwolle.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *