Ga naar hoofdinhoud

Training Social media in de Bouw

Zijn social media een hype of niet? Welke invloeden hebben social media op uw organisatie? Hoe gaat u daarmee om? Wat kunnen social media voor uw organisatie betekenen? Deze en andere vragen komen aan bod tijdens de training Social media in de Bouw van Eisma Bouwmedia, uitgever van onder andere Bouwwereld.

Rol van social media

Een eigen website is een must voor elk bedrijf dat klanten wil werven. De rol van social media daarin wordt steeds belangrijker. Tijdens de training Social Media in de Bouw krijgt u inzicht in een groot deel van al die nieuwe media en leert u inschatten welke zakelijk gezien voor u van nut kunnen zijn. Na een inleiding op social media in het algemeen gaat u tijdens deze training aan de slag met het zelf maken of verbeteren van uw LinkedIn-profiel. Trainers zijn Sascha Murk en Inge Sijpkens.

Meer informatie

De training vindt plaats op 28 oktober in Breda en is bedoeld voor ondernemers in de bouw, met name voor de wat kleinere aannemers, installateurs en schildersbedrijven. De cursus duurt van 15:30 tot 20:00 uur, inclusief diner. Kosten: 295 excl. btw. Meer informatie en aanmelden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *