Ga naar hoofdinhoud

Verkiezing ‘Vakman van het Jaar’

De komende maanden kan Nederland schilders, metselaars, timmerlieden en loodgieters nomineren voor de titel ‘Vakman van het Jaar’. Via de site vakmanvanhetjaar.nl kunnen schilders, metselaars, timmerlieden en loodgieters deelnemen aan de vakverkiezing. Werkspot.nl, marktplaats voor klussen, wil met de verkiezing van de ‘Vakman van het Jaar’ de grote waardering voor goede vaklui onderstrepen.

Waardering
Joost Gielen, initiatiefnemer van de Vakman van het Jaar-verkiezing en oprichter van Werkspot.nl: “De Nederlandse vakman levert kwalitatief erg goed werk. De waardering voor dit werk is er niet altijd geweest. Gelukkig beseffen veel mensen tegenwoordig dat goede vaklui onmisbaar zijn. Wij willen deze harde werkers door middel van de verkiezing de erkenning geven die ze verdienen.”

De vaklui kunnen door een klant, collega, branchevereniging of leverancier worden genomineerd. De jury let vooral op kwaliteit van het werk, nakomen van afspraken, werken binnen budget, met de klant meedenken en innovatie. Referenties van de genomineerde vakmannen zullen uiteindelijk de doorslag geven bij het toekennen van de titel.

Klusbus
Naast winnaars in de genoemde categorieën wordt er ook een klusbedrijf van het jaar gekozen. De winnaars worden na de bouwvakvakantie bekend gemaakt. De winnaar krijgt een jaar lang de speciale ‘Vakman van het Jaar-klusbus’ ter beschikking. Degene die als eerste de winnende vakman heeft genomineerd, ontvangt een weekend voor twee personen naar Barcelona.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *