Ga naar hoofdinhoud

Virtueel bouwen met BIM

In de bouw worden de mogelijkheden van de nieuwste intelligente software nog nauwelijks benut. Daarom gaan bouwers, architecten, toeleveranciers en opdrachtgevers samen ervaring opdoen met het Bouwwerk Informatie Model (BIM), tijdens de BIMCaseweek 2007, van 19 t/m 23 november in het Bouwhuis in Zoetermeer.

Tijdens de BIMCaseweek 2007 gaan architecten, bouwers, installateurs, toeleveranciers en softwarehuizen samen met een opdrachtgever een groots virtueel werk realiseren met behulp van BIM. Het voornaamste doel is om ervaringen op te doen en van elkaar te leren. Ontdek ook hoe u slimmer kunt ontwerpen en bouwen. Er zijn doorlopend demonstraties en u kunt er meepraten met de partijen die zich bezig houden met de virtuele bouwopdracht.

De BIMCaseweek 2007 is een initiatief van het Platform Virtueel Bouwen, een werkgroep van Bouwend Nederland. Het platform zet zich in om BIM verder te implementeren in de Nederlandse bouwsector. Brancheorganisaties, softwareleveranciers en opdrachtgevers hebben het initiatief omarmd en leveren een bijdrage aan deze week.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.