Ga naar hoofdinhoud

Webinar over EPC 0,4

Er zijn veel mogelijkheden om een EPC van 0,4 te realiseren. Maar wat zijn de beste keuzes? Tot op welke hoogte levert extra isoleren nog financieel voordeel op? En wanneer is het juist interessanter om bijvoorbeeld een extra PV-paneel te leggen?

Kostencalculaties

Op 2 juni worden deze en andere vragen beantwoord tijdens het webinar ‘De beste keuzes voor EPC 0,4’. In het webinar worden diverse opties besproken. Een aantal concepten voor woningen zijn opgesteld en doorgerekend door adviesbureau DGMR. Op basis van diverse kostencalculaties worden de beste en meest economische keuzes gepresenteerd, zowel voor het behalen van een EPC van 0,4 als voor een nog betere energieprestatie-ambitie. Basalt Bouwadvies zal ingaan op de gemaakte kostencalculaties voor de beste keuze in isolatiematerialen. Met de juiste keuzes blijven de kosten van EPC 0,4 binnen de perken, terwijl de woningkwaliteit toeneemt.

Informatie over het webinar

Sprekers op dit webinar zijn: IR. Rene van der Loos, adviseur bij DGMR, IR. Ivo van Rooy,  Solution Manager Bouw bij Saint-Gobain en Peter Horst, strategisch manager bij Basalt Bouwadvies bv. Het webinar wordt mede mogelijk gemaakt door Saint-Gobain. Het webinar vindt plaats op 2 juni van 12.30 -13.30 uur. Aanmelden voor het gratis webinar kan hier.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *