Ga naar hoofdinhoud

Webinar: rookgasafvoer

Webinar rookgasafvoer

Dinsdag 15 september organiseert Eisma Bouwmedia van 16.00 tot 17.00 uur het webinar ‘Rookgasafvoer: de prijs van veiligheid’.

De rookgasafvoer is een onmisbaar detail in het energetisch rendement en de veiligheid van de gasinstallatie. Toch gaat het vaak mis en is dit detail veelvuldig het kind van de rekening in de prijzenslag rondom het cv-toestel. Met (dodelijk)e slachtoffers tot gevolg en opdrachtgevers en uitvoerende partijen die aansprakelijk kunnen worden gesteld. In dit webinar worden vuistregels, kritische succesfactoren rondom de techniek en een projectcase van renovatie in gestapelde bouw voorgelegd.

Technische vernieuwingen maken renovaties ontwerp en uitvoeringstechnisch eenvoudiger te realiseren. Een goed uitgevoerde rookgasafvoer is een waarborg voor kwaliteit en veiligheid waarmee een installateur, maar zeker ook een opdrachtgever zich kan onderscheiden. Door het webinar krijgt de kijker handvatten om zijn prestatie te verbeteren, partners in de bouwketen en gebouweigenaren te overtuigen van nut en noodzaak voor extra aandacht voor dit detail.

Aanmelden kan hier

Het webinar wordt mede mogelijk gemaakt door Burgerhout en Technisch Handelsbureau Rensa.
Wanneer: dinsdag 15 september van 16.00 tot 17.00 uur.
Voor wie: opdrachtgever, ontwerper, uitvoerder en controleur van rookgasafvoerinstallatie in particuliere en projectenmarkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *