Ga naar hoofdinhoud

Webshop in houten kozijnen

Webshop houten kozijnen

Jan Hendrik Pouw en Bart Voortman zijn 2 studenten en hebben in samenwerking met Timmerfabriek Webo uit Rijssen een webshop in houten kozijnen opgezet. Professionele bouwers en particulieren hebben direct een prijs met technische tekening en kunnen ook direct bestellen. De kozijnen komen rechtstreeks uit de fabriek.

Online houten kozijnen

Jan Hendrik Pouw en Bart Voortman zijn, respectievelijk, tweede- en derdejaars studenten op het HBO. De één studeert Commerciële Economie aan het Windesheim te Zwolle en de ander Technische Bedrijfskunde bij Saxion in Deventer. Zij hebben Kozijnshop.nl opgericht. Met dit bedrijf verkopen zij online houten kozijnen aan zowel particulieren als zakelijke klanten zoals professionele bouwers, bouwmarkten, inkoop combinaties etc.

Duurzaam

Jan Hendrik en Bart werken beiden al ruim 6 jaar bij Timmerfabriek Webo. Beiden begonnen als schoonmaker in de fabriek en kregen na vier jaar de kans om offertes te calculeren. Via deze weg kwam het idee om een webshop te beginnen in houten kozijnen. Houten kozijnen zijn extra interessant, omdat ze duurzaam zijn. De kozijnen voldoen aan de FSC, PEFC en Komo Keurmerken en woerden geleverd onder de SGT garantie.
Kozijnshop.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *