Ga naar hoofdinhoud

Weer stemmen op de leukste Bouwfout


Vanaf volgende week kunt u weer stemmen op de leukste Bouwfout van de Dag en kans maken op een iPod Nano of een jaarabonnement op Bouwwereld. Voor deze wedstrijd zijn bouwtechnische miskleunen die geschikt zijn voor onze rubriek ‘Bouwfouten’ ingezonden.

De vorige keer won ‘Niet precies genoeg gemikt’, een foto van een kolom die niet precies uitkomt op de plek waar de bouten zijn geplaatst.

Deelnemers maken een foto en sturen deze met een korte toelichting naar de redactie van Bouwwereld.nl. Inzendingen maken daarmee kans op een iPod Nano.

Nominaties
De redactie maakt op dit moment een keus uit de ingezonden bouwfouten en nomineert vijf situaties. De winnaar wordt gekozen door de gebruikers van Bouwwereld.nl en maakt kans op die iPod. Nog zo’n muziekspeler wordt verloot onder de stemmers op de winnende bouwfout. Ook kan gekozen worden voor een jaarabonnement op Bouwwereld.

Dinsdag 19 oktober worden de nominaties bekend gemaakt en kan er gestemd worden. Stemmen kan tot donderdag 28 oktober.

Voor deze wedstrijd zijn door de redactie inzendingen beoordeeld die tussen 2 mei en 6 oktober 2010 zijn ingestuurd en verschenen op de website. Inzendingen vanaf 6 oktober 2010 die nog niet zijn verschenen op de website dingen mee naar de volgende wedstrijd.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.