Ga naar hoofdinhoud

‘What Happened To My Buildings’

Cover 'What happened to my buildings'

Architect Marlies Rohmer kijkt terug op haar carrière. In het project ‘What happened to’ rijdt ze met een busje door Nederland langs al haar gebouwen. Wat is er van de gebouwen geworden na 30 jaar architectuur? Ze spreekt uitgebreid met opdrachtgevers, bewoners en gebruikers.

Keuze gevelmaterialen

Auteurs Hilde de Haan en Jolanda Keesom plaatsen in het boek ‘What Happened To My Buildings’ deze lessen in een breder kader van bouwen, wonen en sleutelen aan steden. Bij concrete voorbeelden uit het onderzoek van Rohmer stellen zij vragen die iedereen aangaan: wat maakt het uit hoe een architect inspeelt op de omgeving, welke gevelmaterialen die kiest, hoeveel aandacht de buitenruimte krijgt of hoe het interieur wordt ingedeeld? En welke rol speelt de regelgeving?

‘What Happened To My Buildings’

Op 2 december wordt in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam (16.00-18.00 u) onder leiding van Tracy Metz het boek ‘What Happened To My Buildings’ gepresenteerd. Daarna vindt er een debat plaats met onder meer Marlies Rohmer, de auteurs Hilde de Haan en Jolanda Keesom en Nico Hendriks (Gevels volgens Nico).

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.