Ga naar hoofdinhoud
Bouwtechniek

75.000,- voor beste energienotaloze concept

Innovatieprogramma Energiesprong en het Netwerk Conceptueel Bouwen roepen bouwpartijen op een goed energienota=nul-bouwconcept te ontwikkelen voor nieuwbouw en renovatie. Het beste concept wint 75.000,- euro.

Ideeën kunnen tot en met 20 september worden ingestuurd. Uit al deze inzendingen worden maximaal zes concepten voor de nieuwbouw genomineerd en zes voor renovatie. Daarnaast kunnen partijen uit de bouw vernieuwende opdrachtgevers nomineren voor een prijs.

Op 21 november worden de winnaars bekend gemaakt tijdens manifestatie de Voorsprong. De beschikbare 75.000,- wordt verdeeld: er zijn drie prijzen in de categorie nieuwbouw en drie prijzen in de categorie renovatie (20.000, 12.500 en 5.000 euro). De meest vernieuwende opdrachtgever wint een zogenaamde Kansenscan. Met de Kansenscan wordt samen met experts van Energiesprong gekeken naar het bezit van de opdrachtgever om te kijken waar kansen liggen van energienota=nul woningen. De toekenning van winnaars komt tot stand door het oordeel van een deskundigenjury en door aanbieders, opdrachtgevers en huurders die bij de Voorsprong aanwezig zijn.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.