Ga naar hoofdinhoud
Bouwtechniek

Amsterdamse bouwlocaties op de foto

Vanaf 8 september vindt in de Oosterkerk in Amsterdam de fototentoonstelling ‘Amsterdam , de stad op de Schop’ plaats. De tentoonstelling geeft een beeld van Amsterdam als historische stad die zich desondanks moet ombouwen naar de moderne tijd. Ruim 80 foto’s van recente bouwlocaties in het centrum worden getoond.

Amsterdam boven en in de grond

De stad Amsterdam is voortdurend op de schop, maar het dagelijks leven en het verkeer gaan door. De stad moet mee met de moderne tijd. Deze noodzakelijke en onvermijdelijke combinaties vormen het onderwerp voor de recente foto’s van het duo HilFo: Hilly van Eerten en Fons Heijnsbroek. Zij tonen beelden van sloop, wegwerkzaamheden, bouwputten, omleidingen, bodem-constructies en straat-onderhoud in een stad die zich ombouwt en toch gewoon doorgaat met het dagelijks leven.

Rondleiding door deskundigen in de bouw

De tentoonstelling is dagelijks en gratis te bezoeken van 8 t/m 28 september. Maandag t/m vrijdag, van 10.00 tot 16.00 uur en zaterdag & zondag, van 12.00 tot 17.00 uur (beide fotografen zijn dan aanwezig). Zondag 14 en 28 september zijn er vanaf 14.00 uur rondleidingen langs de foto’s voor het publiek, met bouw-deskundigen die toelichting geven.
Locatie:De Oosterkerk, Kleine Wittenburgerstraat 1, Amsterdam

Voor meer informatie kijk op www.oosterkerk-amsterdam.nl

Facebook Amsterdam in foto’s

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.