Ga naar hoofdinhoud
Bouwtechniek

Applicatie voor DNR Standaard Taakbeschrijving DNR-Q gelanceerd

Stiion heeft de DNR-Q gelanceerd, de nieuwe digitale versie van de DNR Standaard Taakbeschrijving. DNR-Q stelt architecten, ingenieurs en adviseurs in staat op projectniveau per discipline takenlijsten samen te stellen door deze simpelweg aan te kruisen. Gebruiksgemak, snelheid en feilloos werken staan hierbij voorop. Wat deze applicatie toevoegt is de mogelijkheid uurlonen en uren aan de taken toe te kennen om offertes te genereren.

Offertes worden als PDF- of Excelbestand geëxporteerd. Hierbij is het mogelijk de informatie op de layout naar wens samen te stellen.

Vereenvoudigde versie van DNR-StB

Naast de taakbeschrijvingen van de DNR is de vereenvoudigde versie van de DNR-StB, de CR2013 voor consumenten opgenomen en is het mogelijk eigen werkzaamheden toe te voegen.

Takenlijsten kunnen onderling worden uitgewisseld met beveiligde bestanden. Dit biedt opdrachtgevers de mogelijkheid bij een uitvraag de gewenste taken voor alle adviseurs aan te kruisen, deze per discipline te exporteren en aan alle inschrijvers te verstrekken. Deze importeren het bestand in hun versie van DNR-Q en hoeven nu alleen uurlonen en uren toe te kennen aan de gewenste taken, de offerte te exporteren en te versturen.

DNR-Q is Software-as-a-Service

DNR-Q is Software-as-a-Service (SaaS): met een lokale client wordt de applicatie vanaf een server gebruikt. Als maatwerk-optie is het ook mogelijk de software op een server binnen het bedrijf te installeren.

Voor meer informatie, kijk op www.stiion.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.