Ga naar hoofdinhoud
Bouwtechniek

AutoCADExchange heeft 10.000 leden

AutoCADExchange.com, het webportaal voor gebruikers van AutoCAD, heeft haar 10.000ste lid verwelkomt.

In slechts twee jaar is AutoCADExchange.com uitgegroeid tot veruit het grootste Nederlandstalige CAD portaal. AutoCADExchange is het beste te omschrijven als een digitale ontmoetingsplaats waar ontwerpers advies vragen en geven, elkaar voorzien van tips, software updates kunnen downloaden en op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen binnen de CAD wereld.

AutoCADExchange blijft ook vooruit kijken, na twee jaar groei is de rek er nog niet uit. Enkele weken geleden is het eerste dochterportaal van AutoCADExchange online gegaan: Design-in-Progress.com. Deze site is met name gericht op de wereld van bouw en architectuur en de belangrijkste ontwikkelingen die daar spelen, zoals Building Information Modeling en duurzaam design.

Lastig te realiseren
Architecten en ontwerpers vinden op Design-in-Progress meer informatie over het binnen budget afleveren van mooiere ontwerpen, meer bewegingsvrijheid binnen het ontwerpproces en alle andere dingen die ontwerpen zo leuk maakt, maar die steeds lastiger zijn te realiseren door krappere budgetten en krimpende marges.

Design-in-Progress is niet alleen voor ontwerpers, maar ook voor managers en opdrachtgevers in de bouwwereld die meer willen weten over het op tijd en binnen budget afronden van bouwprojecten. Iets dat steeds moeilijker te realiseren is binnen de bouwwereld.

Bron: Design-in-Progress.com

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.