Ga naar hoofdinhoud
Bouwtechniek

Betondag 2018

Op donderdag 15 november wordt de 61e Betondag gehouden in de Doelen in Rotterdam. Het thema tijdens deze dag is Beton, duurzamer dan ooit!

Thema Duurzaam beton

Leden van de Betonvereniging, personen én bedrijven, zijn allemaal onderdeel van de betonketen. Iedereen is wel op de een of andere manier met het thema duurzaamheid bezig. Maar vaak weten we dat niet van elkaar. We moeten elkaar dus informeren en de Betondag is hiervoor bij uitstek geschikt.

Op dinsdag 10 juli wordt het Betonakkoord voor duurzame groei ondertekend. Een nationaal ketenakkoord ter versterking van de duurzame transitie van Nederland en van de toekomstbestendigheid van de betonketen. In het akkoord zijn afspraken beschreven voor 4 thema’s: CO2-uitstoot, Circulariteit, Natuurlijk kapitaal en Sociaal kapitaal. De eerste drie thema’s zullen door de marktpartijen worden opgepakt. Voor het vierde thema is de Betonvereniging de natuurlijke partner, omdat investeren in mensen door kennisoverdracht over het materiaal beton onze kerntaak is.

Meedoen?

Op de website www.betondag.nl vindt u alle informatie over de Betondag en deze wordt steeds bijgewerkt. Zo volgen de plattegronden en voorlopige lijst met standhouders binnenkort. Ook start hier de inschrijving voor deelnemers in september. Nieuw is dat u dit jaar gebruik kunt maken van een online registratiesysteem voor het bestellen van uw toegangskaart(en).

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Eén reactie op “Betondag 2018

  • We gaan nu echt zien wie tegenstribbelen, meestribbelen of echt mee gaan doen, en hoe snel. Weet Jan Rotmans en Jaqueline Cramer hoe de hazen lopen in deze ongezonde markt waar de leverancier van de leverancier verteld hoe je beton moet maken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.