Ga naar hoofdinhoud
Bouwtechniek

Beurzen RENOVATIE en MONUMENT verplaatst naar oktober

De vakbeurzen RENOVATIE en MONUMENT, die medio mei zouden plaatsvinden in de Brabanthallen in Den Bosch, zijn vanwege de gevolgen van de corona-uitbraak door organisator 54events verzet naar dinsdag 6 tot en met donderdag 8 oktober 2020. De locatie blijft ongewijzigd.

In plaats van in mei, zullen RENOVATIE en MONUMENT nu plaatsvinden tijdens de Nationale Energie Week; gelijktijdig met onder meer Vakbeurs Energie en de beurs PREFAB – beide óók evenementen van 54events.

Succesvol en verantwoord

Directeur Fedde van der Woude: “Wij hebben maar één belang en dat is om op verantwoorde wijze een succesvol evenement neer te zetten, zowel voor onze exposanten als voor onze bezoekers. Dat verliep ook voorspoedig, want al bijna 2.000 geïnteresseerden registreerden zich voor een bezoek.”

Veel voordelen

“We ontvingen tot nu toe gelukkig vooral positieve reacties op het verplaatsen van de beurs. Men ziet natuurlijk ook de vele voordelen van een combinatie met onze najaarsbeurzen. Thema’s als renovatie, restauratie en verduurzaming liggen nu eenmaal in elkaars verlengde. En de toepassing van prefabricage neemt ook in de renovatiesector snel toe.”

Registratie

Bezoekers die zich reeds voor een bezoek aan RENOVATIE en MONUMENT hebben aangemeld, hoeven zich niet nogmaals aan te melden en zijn hierover reeds per e-mail geïnformeerd. Wie zich nog níet voor een bezoek registreerde, kan dit doen vanaf maandag 3 augustus.

Nationale Energie week

De Nationale Energie Week vindt plaats van maandag 5 tot en met zondag 11 oktober 2020. Tijdens deze week vinden van 6 t/m 8 oktober Vakbeurs Energie en de vakbeurzen PREFAB, Industrial Heat & Power, Zero Emission | Ecomobiel, RENOVATIE en MONUMENT plaats – in de Brabanthallen in Den Bosch.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.