Ga naar hoofdinhoud
Bouwtechniek

Bezoek het BouwBeurs nieuwscafé

Binnenkort vindt de BouwBeurs plaats, voor het eerst sinds 2019! Van maandag 6 tot en met vrijdag 10 februari 2023 stroomt De Jaarbeurs in Utrecht vol met uitvoerders en voorschrijvers die op zoek zijn naar informatie en inspiratie. Op de BouwBeurs is vakblad Aannemer present met het BouwBeurs Nieuwscafé.

In het BouwBeurs NieuwsCafé worden koplopers in de bouw geïnterviewd, innovaties en bijzondere samenwerkingen besproken, discussies over actuele kwesties gevoerd en wordt er dieper ingegaan op trends die de praktijk op de bouwplaats raken. Daarbij is er speciale aandacht voor de transities die momenteel plaatsvinden, zoals verduurzaming, industrialisering en digitalisering.

Prijsuitreikingen

Bovendien biedt het BouwBeurs NieuwsCafé een feestelijk podium voor een drietal prijzen, te weten de BouwBeurs Awards, de Beste Verbouwer en Bouwer(s) van 2022 en de BouwBelang MKB Trofee. Genomineerden, juryvoorzitters en winnaars zullen aanschuiven om de successen van de kanjers in de bouw te vieren.

Bijwonen

Het is mogelijk om alle interviews, discussies en prijsuitreikingen live bij te wonen bij het NieuwsCafé óp de BouwBeurs. Daarnaast worden alle gesprekken opgenomen en uitgezonden via een livestream-verbinding. Alle relevante en actuele informatie met betrekking tot het BouwBeurs NieuwsCafé vind je op aannemervak.nl/nieuwscafe, zoals de locatie van het NieuwsCafé op de BouwBeurs, de link naar de livestream en de dagelijkse programmering. Tot op de BouwBeurs!

Digitale BouwBeurs Pocketguide
Wil je goed voorbereid de BouwBeurs bezoeken? Raadpleeg dan de Digitale Pocketguide. Deze bevat alle praktische informatie die je nodig hebt om je weg te vinden op de BouwBeurs. In de Digitale Pocketguide vind je een overzicht van de aanwezige exposanten, ingedeeld per hal, de programma’s van de diverse theaters en pleinen, en uiteraard ontbreekt een plattegrond niet. Ook bevat de Pocketguide inspirerende verhalen van deelnemende exposanten. Klik op deze link: pocketguide.digitaal-magazine.nl/bouwbeurs2023

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.