Ga naar hoofdinhoud
Bouwtechniek

Bijzondere houtbouw op Dach + Holz

Meer dan 600 exposanten zullen zich van 18 tot 21 februari 2014 presenteren op de beurs Dach + Holz in Keulen. De beurs, die om de twee jaar afwisselend in Keulen en Stuttgart wordt gehouden, wordt steeds internationaler. Dat geldt zowel voor bezoekers als exposanten.

Metalen dakbedekking en groendak

Zowel timmerfabrikanten als dakfabrikanten introduceren op deze beurs hun nieuwe producten. Een belangrijke rol is weggelegd voor de Zuid-Duitse en Oostenrijkse houtindustrie. Ook de branche van de metalen dakbedekking is vertegenwoordigd, maar ook de gevelbouw. Voor het platte dak zijn de groene daken in opmars.

Voorbeelden van houtbouw

Aan de beurs is tevens een congresprogramma gekoppeld, afgestemd op verschillende doelgroepen. Er is een congres voor de timmerindustrie, maar ook voor architecten. Op het architectencongres zullen ter inspiratie best practices van bijzondere houtbouw worden getoond. Zeven architecten zullen vertellen over hun bijzondere bouwwerken, waaronder Rossi Prodi die in Milaan een complex van negen bouwlagen in houtbouw realiseerde. Maar ook de nieuwe houten Emanuel kerk in Keulen komt aan bod.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.