Ga naar hoofdinhoud
Bouwtechniek

Bimmerman is ‘Digitale aannemer van het Jaar 2007’

Op 27 maart, tijdens de Bouw & ICT-beurs in de Jaarbeurs in Utrecht, heeft Jan van Tuinen, algemeen directeur van Bouwend Nederland, de prijs voor de ‘Digitale aannemer van het Jaar 2007’ uitgereikt aan de heer Van Bruggen, directeur van Bimmerman Projectafbouw.

Bimmerman ProjectafbouwProjectafbouw, gevestigd in Wervershof, is voor haar serviceafdeling een innovatief webportal gestart, waarop klanten storingen en klachten kunnen melden. Die worden volautomatisch naar de backoffice gestuurd, waar de reparatie gepland kan worden. Via de portal kan de klant dan in realtime de status van zijn klacht zien. Desgewenst kan de klant ook via automatische e-mails of sms-berichten op de hoogte worden gehouden.

Jury
De jury, bestaande uit Wim Nijman, directeur ICT van BAM, Adri van der Wurff, voorzitter Raad van Bestuur Cordares, Peter de Winter, hoofdredacteur Bouwwereld en Aannemer en Arjan van Wingerden, beleidsmedewerker Bouwend Nederland, was direct enthousiast over de mogelijkheden die dit portal biedt.

Zo is de portal nu al geïntegreerd in het bedrijfsproces, maar is het niet ondenkbaar dat er in de toekomst nog meer functionaliteiten aan de portal toegevoegd worden. Denk bijvoorbeeld aan een koppeling met offertes. Ook de transparantie en het serviceniveau van de portal sprak de jury aan.

ICT
Bouwend Nederland vindt het een zeer goede zaak dat er groeiende aandacht is voor ICT in de bouwwereld. ‘Computers zijn niet meer weg te denken bij een modern bouwbedrijf’, aldus Bouwend Nederland-directeur Jan van Tuinen.

‘In onze moderne samenleving is ICT onmisbaar. ICT biedt direct de mogelijkheid om tot een nóg grotere efficiency en nóg hogere arbeidsproductiviteit te komen. De bouw innoveert continu, en onder andere met deze prijs wil Bouwend Nederland dat stimuleren.’

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.