Ga naar hoofdinhoud
Bouwtechniek

Bouw ArenAPoort van start

De bouw van ArenAPoort is gestart. Met circa 2700 vierkante meter winkels en horeca onder het nieuwe station Amsterdam-Bijlmer wordt ArenAPoort de verbinding tussen de Arena Boulevard en het winkelcentrum Amsterdamse Poort en de omliggende kantoren. De centrale ligging maakt ArenAPoort aantrekkelijk voor winkels en horeca gericht op de grote regionale en landelijke bezoekersstromen in dit gebied.

ArenAPoort is een ontwikkeling van OMC, een samenwerking van BAM Vastgoed, Ballast Nedam en ING Real Estate. De verhuur is inmiddels van start gegaan. Begin 2009 zullen de winkels worden opgeleverd.

Een van de grootste winkel- en uitgaangsgebieden
In het gebied rondom de ArenAPoort speelt vrijetijdsbeleving een steeds belangrijkere rol. Naast de bestaande Amsterdam ArenA, woonboulevard Villa Arena, de Heineken Music Hall, bioscopen en grootschalige winkels staan nieuwe ontwikkelingen op stapel, zoals GETZ en de Music Dome.

GETZ wordt een groot uitgaanscentrum met onder andere een hotel, casino, theater- en danscentrum, restaurants, cafés en winkels. De Music Dome heeft een capaciteit van 15.000 bezoekers en is op het moment in ontwikkeling. Daarmee wordt de Arena Boulevard met een van de grootste winkel- en uitgaangsgebieden van Nederland.

Bron: PropertyNL

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.