Ga naar hoofdinhoud
Bouwtechniek

BouwBeurs Nieuwscafé: dagelijks live gesprekken

Luisteren naar inspirerende verhalen van koplopers in de bouw? In het BouwBeurs Nieuwscafé houdt anchorman Frans Reichardt dagelijks live interviews met bouwers die een stapje extra zetten op de thema’s energieneutraal bouwen, renovatie & transitie, gezonde gebouwen en personeel & veiligheid.

Hoe renoveer je in stappen naar nul op de meter, zonder spijt te krijgen van een eerdere maatregel? Hoe ziet een nieuwbouwwijk in 2030 er uit? Groen bouwen met natuurlijke materialen, hoe doe je dat in de praktijk? Hoe scoor je 9’s en 10’en bij je klanten? En hoe kun je actief sturen op veiligheid en gezondheid binnen je bouwbedrijf?

Eigen verhaal

In het BouwBeurs Nieuwscafé, dat wordt geprogrammeerd door Aannemervak.nl, ligt de nadruk niet op visioenen en vergezichten, maar geven vooral bouwers met hun eigen verhaal antwoorden op bovenstaande vragen.

De gesprekken worden elke dag tijdens de BouwBeurs – van maandag 4 tot en met vrijdag 8 februari – live gehouden op de beursvloer. Bezoekers kunnen hierbij zijn, of de gesprekken live volgen op de schermen. Wil je live bij de opnames van het Nieuwscafé aanwezig zijn? Meld je dan hier vrijblijvend aan!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.