Ga naar hoofdinhoud
Bouwtechniek

Bouwend Nederland benoemt Henk Bol

Ing. H.W.J. (Henk) Bol, voorzitter van de directie van BAM Utiliteitsbouw, is benoemd tot vice-voorzitter van Bouwend Nederland. Bol neemt de plaats in van Ton Nelissen, die onlangs zijn functie als vice-voorzitter van Bouwend Nederland heeft neergelegd.

Henk Bol: ‘In de bouw zijn we bijzonder trots op wie we zijn en wat we kunnen. Het maatschappelijk belang van de sector is erg groot. Denk alleen maar aan het belang van een goede infrastructuur en de invloed van mooie gebouwen op hun omgeving. Daarom ben ik al dertig jaar in de bouwsector actief. Met mijn plaats in het bestuur als vice-voorzitter van Bouwend Nederland hoop ik een actieve bijdrage te kunnen leveren aan het verdere verbeteren en vernieuwen van de bouw.’

De vereniging Bouwend Nederland kent een algemeen bestuur en een bestuur. Beide besturen zijn representatief voor de ledenkring. Grote, middelgrote en kleine ondernemingen, actief in zowel de woning- en utiliteitsbouw als in de infrastructuur, zijn vertegenwoordigd. Het bestuur bepaalt het beleid van de vereniging en is verantwoording verschuldigd aan het algemeen bestuur. Het bestuur telt acht leden, onder voorzitterschap van Elco Brinkman.

Bron: Bouwend Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.