Ga naar hoofdinhoud
Bouwtechniek

Bouwinnovatie maakt de toekomst

Joost Heijnis van het Platform Booosting, een platform voor koplopers in bouwinnovatie geeft 22 januari de lezing ‘Bouwinnovatie maakt de toekomst’, over het belang van samenwerking en innovatie in de bouw. Hij doet dit in theater De Vest in Alkmaar.

Samenwerking bouwers en ontwerpers

Booosting, opgericht in 1988 richt zich op meer samenwerking tussen ontwerpers, bouwers, fabrikanten en de toeleverende industrie. Door de opkomst van geavanceerde software en internet wordt er binnen de bouw meer samengewerkt tussen de verschillende sectoren binnen de bouw. De vraag is of de rol van Booosting als trekker van de bouwinnovatie nu is uitgespeeld? Het antwoord is niet zo moeilijk. Juist nu is een samenwerking nodig om zaken als leegstand van kantoren, energiegebruik en woningtekort aan te pakken. Booosting probeert mensen uit de hele bouwkolom uit te dagen tot samenwerking en innovatie om zo bij te dragen aan oplossingen voor problemen.

Ir. Joost Heijnis

Ir. Joost Heijnis heeft gestudeerd aan de TU Delft en is afgestudeerd als bouwtechnoloog. Hij werkt sinds 2002 bij cepezed, waar hij projectarchitect is van grote utiliteitsprojecten. Sinds 2012 is hij voorzitter van het innovatieplatform Booosting, het platform voor koplopers in bouwinnovatie.

Lezing Bouwinnovatie maakt de toekomst.
De lezing wordt georganiseerd door het Architectuur Informatiecentrum Alkmaar.
22 januari 2015
TAQA Theater de Vest Canadaplein 2, Alkmaar
De toegang is gratis.

Voor meer informatie kunt u terecht bij info@aia-alkmaar.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.