Ga naar hoofdinhoud
Bouwtechniek

BouwLokalen over de noodzaak van innoveren

In een nieuwe serie BouwLokalen krijgen beslissers in de B&U-sector concrete mogelijkheden om ook in deze barre tijden succesvol te ondernemen aangereikt.

‘Innoveren juist nu!’ is de titel van de serie regionale bijeenkomsten, die in september van start gaat. Voorbeelden van innovaties die worden genoemd zijn onder meer een gratis verbouwvakantie en een vaste all-inprijs voor een nieuwe woning met ‘geen-gezeur-garantie’. Ook aan de orde komen de Wet Bevordering Speur- en Ontwikkelingswerk en het Innovatie Prestatie Contract.

Up-to-date
BouwLokalen is een initiatief van SBR en Bouwend Nederland om beslissers in de B&U-sector op de hoogte te houden van nieuwe ontwikkelingen en innovaties in de bouw. In een ontspannen sfeer met een een drankje en door middel van praktijkgerichte presentaties worden ze (bouwbedrijven, architecten, woningcorporaties) in korte tijd up-to-date gebracht op de gebieden die er toe doen in de sector. Na afloop krijgen deelnemers een Innovatiebox mee naar huis.

De regionale bijeenkomsten zijn gratis toegankelijk. Kijk voor programma, data, locaties en aanmelding op de website van BouwLokalen.

Bron: SBR

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.