Ga naar hoofdinhoud
Bouwtechniek

Bouwpluim beloont voorbeeldige samenwerking


De Nederlandse Bouwpluim is een prijs voor voorbeeldige samenwerking in de B&U bouw, de bouw van woningen, kantoren en soortgelijke bouwprojecten. De inschrijving voor de Nederlandse Bouwpluim 2011 is nú geopend. Inschrijven kan tot 13 oktober. De prijsuitreiking is op 9 februari 2011 tijdens het Gala van de Nederlandse Bouw.

Samenwerking
De bouw kent veel prijzen, maar die prijzen belonen vaak nieuwe materialen of technieken. Een prijs die projecten beloont waar de hele samenleving van profiteert, bestond nog niet. De Nederlandse Bouwpluim tracht de sector en het publieke domein opmerkzaam te maken op de resultaten die geboekt kunnen worden als opdrachtgever en opdrachtnemer op een open, transparante en coöperatieve manier met elkaar omgaan. Het gaat bij het toekennen van de Bouwpluim om hogere klanttevredenheid, reductie van de ontwikkel- en bouwtijd, en daardoor reductie van de (maatschappelijke) kosten.

Categorieën
Inschrijven voor de Nederlandse Bouwpluim 2011 kan in de categorieën GWW en B&U en gaat online via www.bouwpluim.nl. De uitreiking van de Nederlandse Bouwpluim is op 9 februari 2011 tijdens het Gala van de Nederlandse Bouw in Utrecht. Het is een goede gelegenheid om positieve aandacht voor de Nederlandse bouwsector te genereren.

Let op! Inschrijven voor de Nederlandse Bouwpluim 2011 kan tot 13 oktober.

In 2009 won Rijkswaterstaat Zeeland en samenwerkingspartner Heijmans Infra Management B.V de Bouwpluim (foto).

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.