Ga naar hoofdinhoud
Bouwtechniek

Bouwwebinar Grondexploitatie

Traditioneel is grondexploitatie – begroting voor produceren van bouwgrond – in handen van een (gemeentelijk) grondbedrijf. Denk hierbij aan ‘de koek’ of gebruikswaarde uitgedrukt in huurprijs verdeeld tussen belegger, bouwer/ontwikkelaar en grondbedrijf. Ieder wil een zo groot mogelijke deel van die koek en de architect kan hierin een beslissende rol spelen. Een architect die weet hoe hij die rol moet spelen, kan de start van een grondexploitatie positief beïnvloeden en (mede) beslissen of een project gerealiseerd gaat worden. Tijdens het webinar Grondexploitatie leert u precies hoe u die rol kunt spelen en wat u moet doen om van grondexploitatie new business te maken.

Voor wie

Het webinar is bedoeld voor projectontwikkelaars, medewerkers van grondbedrijven, architecten, beleggers, gebouwbeheerders en aannemers.

Presentatie en spreker

De presentatie is in handen van Peter de Winter, hoofdredacteur van Bouwwereld en ArchitectuurNL. Spreker is Jeroen van der Kruit, senior planeconoom van de Gemeente Utrecht.

Wanneer

Het bouwwebinar vindt plaats op donderdag 23 april van 12.30 tot 13.30.
Deelname aan het webinar  kost €45,00. BNA leden en abonnees van  ArchitectuurNL ontvangen 25% korting.  Deelname aan het webinar levert 1 na-en bijscholingsuur (PBO-uur) op.

Aanmelden voor het webinar kan hier.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.