Ga naar hoofdinhoud
Bouwtechniek

Bouwwereld nu ook op Facebook

Bouwwereld heeft nu ook een Facebook-pagina! Het gebruik van sociale media maakt een stevige opmars en Bouwwereld wil daar ook aan meedoen. Ga nu naar www.facebook.com/bouwwereld en like de pagina. Deel de leukste Bouwfouten, bouwschades en gevelanalyses met je collega’s en vrienden.

Via social media kunnen mensen online hun mening geven, participeren, ervaringen delen en met elkaar in contact staan. De invloed van Twitter, Facebook en LinkedIn en Hyves groeit razendsnel. Miljoenen Nederlanders zitten dagelijks op Hyves of  Facebook en het aantal twitteraars is de afgelopen drie maanden explosief gegroeid.

Kort gezegd: Eén op de drie Nederlanders is dagelijks in de weer met sociale media.  En de revolutie die social media op gang heeft gebracht (soms letterlijk: denk aan het afzetten van diverse dictators in de Arabische wereld, waar sites als Twitter en Facebook wezenlijk aan bijgedragen hebben), is nog in volle gang.

Bouwwereld heeft ook een Twitter-account, u kunt ons vinden op YouTube en discussiëren en participeren in de LinkedIn groep van Bouwwereld.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Eén reactie op “Bouwwereld nu ook op Facebook

  • Jaap van den Bosch

    Goed idee, en allemaal gratis, ik kan me er wel in vinden, i.pl.v. zo’n duur abonnement, en wil je inhoudelijk iets meer weten van een bepaald onderwerp, dan kom je met google een heel eind.
    Waar komt de poen vandaan om dit te financieren? advertenties?, of toch van degene die nog een abonnement hebben?
    Volhouden mensen, dan heeft de rest ook wat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.