Ga naar hoofdinhoud
Bouwtechniek

Bouwwereld op GEVEL 2012

Morgen begint GEVEL 2012 in Ahoy, Rotterdam, een beurs die zich de laatste jaren heeft ontwikkeld tot een belangrijke ontmoetingsplaats voor architecten, adviseurs en opdrachtgevers die zich richten op het exterieur van gebouwen. Het thema van 2012 is ‘Echte schoonheid zit van buiten’.

Te zien en beleven op GEVEL zijn de nieuwste geveltechniek en –vormgeving, systemen en oplossingen, referentieprojecten en mock-ups, lezingen en netwerkbijeenkomsten. Op de beurs worden verder de PassiefBouwen Award uitgereikt, is de tentoonstelling Archiprix International te bekijken en kan men meedoen aan de ideeënprijsvragen  ‘In de kiem gescoord’ Thermisch Actieve Gebouwen en de Bold & Beautiful Student Facade Design Competition.

Ook is er een foto-expositie van de Dutch Architectural Photographers(DAPh), zijn de resultaten van Experimenteren met Beton te zien en is het gevoel van de fenomenale skyline van Manhatten te ervaren bij de Skyline Expo. Tegelijk met GEVEL vindt vakevenement Material Xperience plaats met als thema ‘World of Experience’.

Terras

Het stratenplan is gebaseerd op Manhattan New York, met als middelpunt Central Park. GEVEL 2012 wordt gehouden van woensdag 25 januari tot en met vrijdag 27 januari 2012. Bouwwereld is ook aanwezig op de beurs; kom een kopje koffie drinken bij het Bouwwereld Terras op de beursvloer.

Vrijdag 27 januari kunt u met de redactie van ArchitectuurNL meepraten over de inhoud van ArchitectuurNL. Dit jaar zal ArchitectuurNL een grote metamorfose ondergaan en de redactie neemt graag uw input mee in dit traject. Voor iedere bezoeker aan de redactie die meediscussieert over het vakblad ArchitectuurNL staat er koffie en een attentie klaar.

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Eén reactie op “Bouwwereld op GEVEL 2012

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.