Ga naar hoofdinhoud
Bouwtechniek

Bouwwereld start hulp bij webinars

Steeds meer bedrijven en organisaties maken gebruik van webinars. Deels gedwongen in tijden van corona, maar ook omdat online seminars vaker dienen als aanvulling of vervanger van een live-event. Daarom verbreedt Eisma Bouwmedia, het bedrijf achter Bouwwereld en Bouwwebinar.nl haar dienstverlening door hulp bij webinars aan te bieden.

Eisma produceert via Bouwwebinar.nl al 6 jaar webinars en bereikte hiermee al tienduizenden bouwprofessionals. Naast standaard webinars kunnen nu ook zelf geproduceerde webinars via Bouwwereld.nl, Bouwwebinar.nl en alle overige kanalen van Eisma uitgezonden, gepromoot of gedeeld worden.

Lees ook:

Webinars in vier smaken

Webinars zijn nu in vier verschillende varianten beschikbaar. Naast de luxe variant in onze studio, bestaat er een instapvariant voor bijvoorbeeld een korte productintroductie of training.

Hiermee biedt Bouwwebinar.nl een alternatief voor veel live presentaties die nu noodgedwongen niet gehouden worden. Vergen de ‘grote’ webinars een relatief lange voorbereidingstijd, de instappers zijn sneller te realiseren.

De webinars kunnen intern gehouden worden, maar ook uitgezonden worden via de website van Bouwwereld. Webinars zijn live en bovendien on demand terug te kijken.

Klik HIER voor alle mogelijkheden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.