Ga naar hoofdinhoud
Bouwtechniek

Bouwwereld wenst u fijne feestdagen!


Afgelopen twaalf maanden zijn niet onopgemerkt aan (de) Bouwwereld voorbij gegaan. In maart van dit jaar maakte de directie van onze toenmalige uitgever Reed Business bekend dat Bouwwereld in de verkoop ging en vier maanden later vonden we onderdak bij de Eisma Mediagroep in Leeuwarden.

Wij als redactie hebben dus maar kort in onzekerheid verkeerd over onze professionele toekomst en die van vaktijdschrift Bouwwereld. Met de overgang naar Eisma Bouwmedia BV vond Bouwwereld een solide nieuw onderkomen bij een eigenaar met hart voor de zaak, de lezers en de redactie.

Voor de bouwsector zelf was 2010 minstens even enerverend, met dit verschil dat de onzekerheid over de toekomst voortduurt en (we) in 2011 alle zeilen moeten bijzetten om tot een constructief herstel van de bouwsector te komen. Wij als redactie wensen u hierbij veel inspiratie, inventiviteit en creatieve oplossingen.

Dit is alweer de laatste nieuwsbrief van dit jaar; funny how time slips away, en dat is dan weer een mooi melancholiek liedje van Willie Nelson. Niet over bouwtechniek, maar over afscheid nemen en dat doen wij in elk geval niet: see you next year!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.