Ga naar hoofdinhoud
Bouwtechniek

Chinees tradecenter op Borchwerf II Roosendaal

Een groep van Chinese investeerders heeft een contract getekend voor de aankoop van 2,2 hectare bedrijventerrein op het bedrijvenpark Borchwerf2 in Roosendaal. Op dit terrein verrijst binnenkort een tradecenter met een oppervlakte van circa 18.000 m2. Het complex biedt plaats aan ruim 20 Chinese bedrijven. De investering ligt tussen € 15 en 20 mln.

Europese markt
Het Chinese Trade Center biedt een pied a terre voor Chinese bedrijven die de Europese markt willen gaan bedienen. Vanuit het Trade Center kunnen de Chinese bedrijven in eerste instantie kleinschalig starten en gebruik maken van de verschillende faciliteiten die het Trade Center biedt. Het centrum biedt hen kantoren, showrooms, magazijnen, ontspannings, verblijfs- en vergaderruimten, alsmede een facility center.

De regionale ontwikkelingsmaatschappij Rewin West-Brabant heeft de acquisitie van het Chinese Trade Center opgepakt in 2005 en heeft dit acquisitieproces samen met de gemeente Roosendaal doorlopen. De bedoeling is dat eind 2008/begin 2009 de bouwkundige activiteiten – nadat de benodigde vergunningen zijn verkregen – zullen starten.

Bron: ANP

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.