Ga naar hoofdinhoud
Bouwtechniek

Dag van de Bouw en Bouwpluim verenigen zich

De Dag van de Bouw en de Nederlandse Bouwpluim gaan samenwerken en worden voortaan in hetzelfde weekend georganiseerd. Dit jaar wordt op vrijdagavond 12 juni de Nederlandse Bouwpluim uitgereikt, en daarna, op zaterdag 13 juni, vindt de Dag van de Bouw plaats.

Veel bezoekers

De Dag van de Bouw vindt dit jaar voor de tiende keer plaats en trok vorig jaar een recordaantal van 125.000 bezoekers. Het evenement wordt georganiseerd door Bouwend Nederland. De Nederlandse Bouwpluim wordt dit jaar voor de vierde keer uitgereikt.

Meedingen

Deelnemers aan de Dag van de Bouw 2015 dingen automatisch mee naar de Nederlandse Bouwpluim 2015. Wie niet deelneemt aan de Dag van de Bouw kan zijn bouwproject tot maandag 20 april inschrijven voor de Bouwpluim via een digitaal inschrijfformulier op de website. In mei worden de genomineerden per categorie bekendgemaakt.

Drie categoriëen

De Nederlandse Bouwpluim kent dit jaar drie categorieën: B&U, GWW en Talentvolle vernieuwer. Inzenders kunnen iemand uit het bouwteam voordragen voor Talentvolle vernieuwer. In tegenstelling tot de vorige editie is er geen leeftijdsgrens aan deze categorie verbonden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.