Ga naar hoofdinhoud
Bouwtechniek

De Houtdag 2022

De Houtdag 2022 vindt op 15 november plaats in TivoliVredenburg in Utrecht. Onder de titel ‘Houtbouw zoals het moet’ organiseert Het Houtblad opnieuw een bijzonder programma, inclusief de uitreiking van de awards voor de Nationale Houtbouwprijs.

De bijeenkomst, die van 13:00 tot 18:00 uur zal duren, vindt grotendeels plaats in de Hertz Zaal, een ontwerp uit 2014 van architect Patrick Fransen, die het als een ode ziet aan Herman Hertzberger, de architect van Muziekcentrum Vredenburg op dezelfde locatie, waarvan de grote zaal in TivoliVredenburg geïncorporeerd is.

Houtbouw zoals het moet

Het programma van lezingen, key-notes en kortere pitches, staat in het teken van het thema ‘Houtbouw, zoals het moet’. Dat houtbouw ‘moet’ om tot een meer duurzame en circulaire economie te komen zal voor weinig aanwezigen een discussiepunt zijn. Hoe die houtbouw het beste gerealiseerd kan worden, daarover gaan de lezingen.

Houtbouwprijs

Uiteraard kan ook de Nationale Houtbouwprijs in dat licht gezien worden. Een deskundige vakjury beloont immers de beste houten gebouwen die de laatste twee jaar in ons land opgeleverd zijn. De feestelijk uitreiking van de awards zal tijdens de Houtdag plaatsvinden.

Informatiemarkt

Daarnaast mag de Houtdag zich verheugen in een groot aantal sponsors. Deze geven acte de présence in de aanpalende zaal en bieden daar tijdens een interessante informatiemarkt de mogelijkheid om in contact met ze te komen. Uiteraard is er volop ruimte om ook onderling nader kennis te maken en door te praten.

Aanmelden kan via deze link.

Bekijk ook het webinar over Houtskeletbouw:

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.