Ga naar hoofdinhoud
Bouwtechniek

DHV tekent convenant kennisuitwisseling

Advies- en ingenieursbureau DHV en hogeschool Windesheim hebben een convenant ondertekend, gericht op kennisuitwisseling. In het convenant staan onder andere afspraken over gastcolleges en stagebegeleiding binnen het lectoraat Area Development.

In het convenant met DHV zijn afspraken gemaakt over kennisuitwisseling op terreinen als bouwkunde, verkeerskunde, civiele techniek, bouw- en projectmanaqement, gebiedsontwikkeling en stedelijke vernieuwing. DHV richt zich op het in haar advisering op duurzame ontwikkeling van de leefomgeving en wil daarbij met Windesheim samenwerken.

Onderwijsstages
De afspraken in het convenant gaan over de mogelijke inzet van deskundigheid van Windesheim bij vak- en organisatieontwikkeling en mogelijkheden bij DHV voor onderwijsstages. Ook staan er afspraken over de inzet van studenten bij adviesopdrachten, de inzet van adviseurs voor workshops, gastcolleges en andere aanvullende onderwijstaken bij het lectoraat Area Development.

Tot slot stellen de partijen elkaar in de gelegenheid om deel te nemen aan interne en externe kennis- en innovatienetwerken. Directeur Bart Humblet van DHV is verheugd met het convenant: “DHV heeft een groot aantal projecten in de regio en ik ben ervan overtuigd dat wij veel voor elkaar kunnen betekenen.” De overeenkomst is vooralsnog voor een periode van 1 jaar.

Bron: DHV

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.