Ga naar hoofdinhoud
Bouwtechniek

Draairichting wint Bouwfoutenwedstrijd

‘Draairichting’ is de winnaar van de Bouwfoutenwedstrijd. De bouwfout, een een vluchtweg waarbij de draairichting van de deur het vluchten belemmert, kreeg ruim de helft van de stemmen. De inzender wint hiermee de nieuwste iPod Nano.

Dorus Daris uit Eersel was één van de stemmers op deze bouwfout en de redactie trok hem als winnaar. Hij krijgt ook een iPod Nano.

Al eerder wonnen ‘Breedplaatvloer‘, ‘Doorgezaagd kozijn‘, ‘Niet precies genoeg gemikt‘, ‘Afzuigkanaal‘, ‘Parkeren over drempel‘ en  ‘Vluchtweg geblokkeerd‘ de Bouwfoutenwedstrijd die Bouwwereld drie keer per jaar houdt.

Finale
Aan de finaleronde deden vijf ingezonden Bouwfouten mee die waren genomineerd door de redactie. Er werden 431 stemmen uitgebracht. De uitslag is als volgt.

 

Draairichting 226
Ventilatiekanaal 99
Inspectieluik 45
Parketvloer 31
Sparing 30

Wedstrijd
Voor de Bouwfoutwedstrijd kan een bouwfouten bouwtechnische miskleun die geschikt is voor onze rubriek ‘Bouwfouten‘ ingezonden worden.

Deelnemers maken een foto en sturen deze met een korte toelichting naar de redactie van Bouwwereld.nl. Inzendingen maken daarmee kans op een iPod Nano.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.