Ga naar hoofdinhoud
Bouwtechniek

Duurzaam met oud hout en kleding

ABN AMRO heeft een duurzaam circulair paviljoen gebouwd naast het eigen hoofdkantoor aan de Zuidas in Amsterdam. Dat leidde tot bijzonder materiaalgebruik, zoals stucwerk van bedrijfskleding, puien van gestapelde oude kozijnen en vloeren van hergebruikt hardhout.

Premium artikel

Het artikel dat je probeert te lezen is een  Premium  artikel
 Premium  artikelen zijn alleen toegankelijk voor premiumleden én abonnees van Bouwwereld.

Digitaal basis

Voor slechts € 7,29 per maand sluit je al een  Premium abonnement af. Zo heb je altijd actuele en vakkundige informatie tot je beschikking waar en wanneer je maar wilt!

Bekijk de aanbieding 

Eén reactie op “Duurzaam met oud hout en kleding

  • Arno Bronswijk

    Jammer dat er met geen woord wordt gerept over de unieke elektrische installatie in de Circl. Dit is de eerste installatie die op gelijkspanning werkt, welke een enorme energie besparing oplevert en bovendien heel efficiënt met de, duurzaam opgewekte, energie kan omgaan. Ook kan deze installatie gewoon door functioneren, op de zelf opgewerkte energie, wanneer de netspanning wegvalt. Ook de aangesloten apparatuur heeft baat bij gelijkspanning omdat deze een langere levensduur hebben dan bij gebruik van wisselspanning. Dit is zeker iets wat de moeite waard is om te belichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.