Ga naar hoofdinhoud
Bouwtechniek

Energie besparen met waterzijdig inregelen cv-installatie

Waterzijdig inregelen staat volop in de belangstelling. Door een goede balans in de cv-installatie te realiseren, kan een installatiebedrijf er voor zorgen dat een gebruiker aanzienlijk meer comfort ervaart, tegen lagere energiekosten. Ondanks de laagdrempelige mogelijkheden is het gros van de Nederlandse cv-installaties niet waterzijdig ingeregeld. Dit terwijl de urgentie van gas- en CO2-besparing hoog is, en het comfort van woningen door toepassing van lagere temperatuursystemen onder druk staat. Installateurs die zich verdiepen in waterzijdig inregelen kunnen juist nu onderscheid bieden aan hun klanten.

Kennis waterzijdig inregelen bijspijkeren

Bouwwereld’s uitgever Eisma Bouwmedia houdt op dinsdag 5 juni van 12.30-13.30 een live webinar over dit onderwerp. Deelnemers worden in een uur tijd op praktische wijze bijgespijkerd over dit onderwerp, en kunnen live vragen stellen aan de studio. Technisch instructeur bij Remeha, Marius Valk én Ed IJtsma, inregelexpert van IMI Hydronic Engineering presenteren hun visie op waterzijdig inregelen, en geven handige tips en tools om gelijk met de techniek aan de slag te kunnen. De sprekers gaan in op de oorzaken van comfortklachten, en de technische oplossingen die beschikbaar zijn. Er worden referenties getoond, en kostenindicaties gemaakt. Ook krijgt de kijkers tips over hoe het principe ‘waterzijdig inregelen’ te verkopen is aan de klant.

Aanmelden

Aanmelden en kijken is volledig kosteloos, en kan na aanmelding via deze link. Het webinar is een ideale manier voor verdieping van de vakkennis.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.