Ga naar hoofdinhoud
Bouwtechniek

Energietransitie centraal tijdens Building Holland Digital

Hoe kunnen we de energietransitie extra aanjagen? Wat zijn best practices? Wat voor innovaties kunnen we verwachten? Deze onderwerpen staan donderdag 10 september centraal op de tweede editie van het online event Building Holland Digital.

Het online event – geheel in het teken van energietransitie – is gratis toegankelijk voor maximaal 999 online bezoekers die in hun professionele werkomgeving bezig zijn met duurzaamheidsvraagstukken. Registreren kan via de website van het online event.

Lees ook:

Online opzet

Building Holland Digital is een combinatie van vijf keynote speakers, twintig break-out sessies, digitale stands en veel netwerkmogelijkheden. Tot de keynote speakers behoren Esther Gerritsen (adviseur energietransitie gebouwde omgeving bij Royal Haskoning), Jan Willem van de Groep (founder van ARXlabs, Factory Zero en Challenge the Future) en Andy van den Dobbelsteen (hoogleraar Climate Design & Sustainability aan TU Delft).

Fysiek event

Building Holland Digital is onderdeel van het Building Holland platform waarvan het fysieke event door de jaren heen naam heeft gemaakt als accelerator van innovaties en knooppunt van nieuwe trends en ontwikkelingen. Building Holland 2020 wordt gehouden op 27, 28 en 29 oktober in RAI Amsterdam. Het is het enige innovatie event voor de bouw en vastgoed op het snijvlak van duurzaamheid dat dit jaar doorgaat.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.