Ga naar hoofdinhoud
Bouwtechniek

Europese Aluminium Award zoekt inzenders

Bedrijven met een Innovatief product van Aluminium kunnen in 2008 een van de belangrijkste prijzen winnen door mee te doen aan de European Aluminium Award Industrial Design & Engineering.

Het winnen van een prestigieuze prijs als deze Europese Aluminium Award is niet alleen een bekroning voor uw innovatief ondernemerschap, maar ook een belangrijke impuls voor de promotionele waarde van producent en ontwerper.
De Awards worden uitgereikt tijdens de Internationale Vakbeurs ‘Aluminium 2008’, die van 23-25 september in Messe Essen (D) plaats heeft.

Voor elke aluminium innovatie
Industrieel ontwerpers, fabrikanten, importeurs, architecten, bouwers en constructeurs kunnen in ver¬schillende categorieën inzenden voor de 6e Europese Aluminium Award 2008 Industrial Design & Engineering. De competitie wordt om de 2 jaar gehouden.

De Aluminium Award wordt toegekend aan producten of projecten waarin op een innovatieve manier aluminium is toegepast. Een onafhankelijke jury maakt een keuze uit de genomineerde inzendingen. Elk bedrijf met een aluminium innovatie kan inzenden. Zowel industriële als consumentenproducten kunnen meedoen. Sluitingsdatum voor inzending is 1 juli 2008.
De Europese Aluminium Award is een initiatief van het Nederlandse Aluminium Centrum.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.