Ga naar hoofdinhoud
Bouwtechniek

Experts praten over internationale kansen

Op een congres tijdens de Internationale BouwBeurs, die volgende week in Utrecht wordt gehouden, spreekt een indrukwekkende lijst van internationale experts Nederlandse toeleveranciers toe over kansrijke projecten in het buitenland.Zo zal een senior afgevaardigde van het Britse Ministerie van Huisvesting spreken over het grootste woningbouw-project van Europa, wordt een expert op het gebied van bouwprojecten in het Midden-Oosten overgevlogen uit Dubai, en komen twee vermaarde architecten hun ervaringen delen over bouwmogelijkheden in China. Nederlandse architecten, ingenieurs en toeleveranciers krijgen hierbij uit eerste hand essentiële informatie over mogelijkheden om in deze miljardenmarkten aan het werk te gaan.

Internationale experts
Verschillende internationale experts geven tijdens dit evenement inzicht in de exportkansen en mogelijkheden in het Midden-Oosten, China en het Verenigd Koninkrijk:

  • JASON LEE senior architect die zich bezighoudt met projecten in China, zal spreken over projecten en het zakendoen in dat land.

 

  • TJERK REIJENGA vooraanstaand architect en autoriteit op het gebied van duurzaamheid, vertelt over innovatieve en duurzame projecten in China.

 

 

  • HENRY CLEARY deputy director Homes and Communities (Min.van Huisvesting), geeft inzicht over publieke projecten en het bouwbeleid in het Verenigd Koninkrijk.

 

 

  • DAAN VERMEER manager bij projectbureau EC Harris, geeft inzicht in infraprojecten en het Building For Schools-project in het Verenigd Koninkrijk.

 

 

  • EMIL RADEMEYER directeur van Projects and Leads in het Midden-Oosten, spreekt over aankomende projecten in de Golfstaten.

 

 

  • BOUDEWIJN ROEST directeur van Marike (toeleverancier Palmeilanden in Dubai) doet een boekje open over zijn ervaringen in de Golfstaten.

 

 

  • JOCHEM GEHENIAU van de NBCC gaat in op concrete kansen voor promotie van Nederlandse toeleveranciers in deze gebieden.

 

Meer informatie en registratie is te vinden op de website.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.